Toont alle 8 resultaten

Bijenvoer BeeMunch

Bijenvoer nodig? Deze vindt u in het assortiment van Het Honingmagazijn. Wij bieden onder andere invertsuiker, voederdeeg en suikerdeeg. Maak een bewuste keuze welk bijenvoer de juiste optie is voor uw bijen. Advies nodig? Wij helpen graag met kiezen. Bekijk het assortiment en plaats meteen een bestelling in de webshop, of lees eerst meer over de producten.

 

Bijenvoer BeeMunch

Waarom bijenvoer bestellen bij Het Honingmagazijn?

  • BeeMunch fondant en invertsuiker van uitzonderlijke hoge kwaliteit;
  • Alles van de imker voor de imker;
  • Snelle levering: binnen 1-2 werkdagen;
  • Bijenproducten afhalen in onze fysieke winkel in Epe en Rhenen;
  • De producten zijn samengesteld door een echte expert op het gebied van bijenvoer.
  • Bestelling niet naar wens? Wij lossen het voor u op!

Bijenvoer uit de natuur

In de natuur eten bijen voornamelijk stuifmeel en nectar, maar ook andere zoete afscheidingen zoals honingdauw. Dit stuifveel is van groot belang voor de bij, omdat het essentieel is om de benodigde eiwitten binnen te krijgen. Dankzij de nectars krijgt de bij alle suikers binnen die het insect nodig heeft. Zodoende bezoekt een bij bloemen voor eigen energievoorziening, maar ook om voedsel te verzamelen voor larven. Wanneer u bijenhouder bent, geeft u ze graag wat extra voedingsstoffen in de vorm van bijenvoer. Dit is een belangrijk aspect van inwinteren.

Goed bijenvoer uitgekozen door een expert

Onze bijenvoer expert kiest de beste producten uit, die wij vervolgens tonen op de website. Het is belangrijk dat ze goed voer krijgen, vooral bij het inwinteren in oktober. Deze insecten leveren namelijk een grote bijdrage aan onze samenleving en de natuur. En u als imker krijgt er natuurlijk heerlijke honing voor terug. U hoopt dat het bijenvolk goed de winter doorkomt, daarvoor is het van belang dat er voldoende voedsel aanwezig is. Begin daarom op tijd met voorbereidingen treffen en koop tijdig het juiste bijenvoer en indien nodig een voerbak.

Invertsuiker en suikerdeeg

Invertsuiker (ook wel bijenvoedersiroop genoemd) is een mengsel van natuurlijke suikers, glucose en fructose dus. De suiker wordt door deze insecten direct opgeslagen en is daarom vooral in de winter goed te gebruiken. Ook kunt u het goed gebruiken voor het bijvoeren van het bijenvolk.

Ons bijenvoer, invertsuiker wordt in jerrycans geleverd en de fondant in diverse pakken.  Suikerdeeg is goed voor het aansterken van uw bijen en om jonge bijen sneller op te laten starten.

BeeMunch Fondant suikerdeeg/ voederdeeg

Onze suikerdeeg / voederdeeg met de volgende eigenschappen: 90% suikers, sacharose, glucose en fructose. Het wordt makkelijk opgenomen door de bijen, omdat het de natuurlijke nectar heel dicht benadert. Wij leveren BeeMunch in dozen in verschillende eenheden: 1 kg, 2,5 kg,12kg,18kg en 20kg.

Alle imkerbenodigdheden

Als u actief bent als imker heeft u naast bijenvoer natuurlijk nog meer spullen nodig voor het houden van bijen. Daarom hebben wij in ons assortiment ook verschillende soorten bijenkasten. Wij verkopen bijenkasten van hout en van kunststof. Daarnaast leveren we bijbehorende bijenkast onderdelen. Wij verkopen kasten van de volgende merken: Nederlandse Spaarkast, Simplex, Segeberger, Dadant, Golz, Top Bar Hive, Langstroth en Warré.

Naast een bijenkast en bijenvoeding heeft u ook imkergereedschap en imkerkleding nodig. Met de imkerkleding voorkomt u dat de insecten onder uw eigen kleding komen te zitten en u steken. Zo kunt u uw hobby veilig en beschermd uitoefenen. Maar ook producten zoals een kastbeitel, beroker en bijenveger zijn onmisbaar. U kunt in onze webshop alle benodigde imker gereedschappen vinden, net als materialen voor het maken van bijenkorven. Echter verkopen we ook bijenwas pastilles

, geschikt voor het maken van onder andere zalf.

Cursus volgen? Bekijk het cursusaanbod

Wilt u een cursus volgen op het gebied van bijenhouden? Wij beschikken over een uitgebreid cursusaanbod. Bekijk gerust de verschillende cursussen in ons aanbod en meld u aan, of neem eerst contact op voor het inwinnen van meer informatie over een bepaalde cursus die u aanspreekt.

Bestel bijenvoer of een voerbak in onze webshop

Wilt u bijenvoer bij ons bestellen? Plaats het gewenste product dan in uw winkelwagen via de knop ‘Direct bestellen’. Wij rekenen bij bestellingen tot 23 kg standaard verzendkosten van €7,95. U kunt uw bestelde product ook afhalen bij een van onze winkels in Epe of Rhenen. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 09.30 uur tot 17.30 uur en we zijn op zaterdagen geopend van 09.30 uur tot 16.00 uur.

Wilt u graag meer informatie over een van onze producten? Neem dan contact met ons op, of stuur direct een e-mail naar info@honingmagazijnepe.nl . Vervolgens sturen we u zo snel mogelijk meer informatie toe