Filter

Resultaat 1–12 van de 136 resultaten wordt getoond

Bijenkasten van hout

Bent u op zoek naar een houten bijenkast? Maak kennis met Imkervakhandel en Imkerij Het Honingmagazijn. In onze webwinkel treft u een groot aanbod aan verschillende soorten bijenkasten en toebehoren aan. Zo verkopen wij diverse houten bijenkasten, waaronder de Nederlandse Spaarkast, de Dadant US en Dadant-Blatt kast, Warré bijenkasten en ook Langstroth bijenkasten. Het gaat hier in nagenoeg alle gevallen om stapelkasten. Alleen de Top Bar Hive en Golz bijenkasten zijn dat niet. Door van hout gebruik te maken bij de productie brengt de bijenkast diverse voordelen met zich mee. Lees meteen verder als u daar meer over wilt weten!

Houten bijenkast kopen? Plaats uw bestelling bij Het Honingmagazijn! Bij vragen of voor een scherpe offerte kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 11950583.

Bijenkasten van hout

Zeer weersbestendige bijenkast

Het meest gebruikte materiaal voor de productie van de bijenkast is hout. Dit is een natuurlijk materiaal dat duurzaam is en goed bestand tegen weersinvloeden. Dat geldt vooral voor red cedar hout, dat dan ook veel gebruikt wordt. Dit is namelijk niet zo’n zware houtsoort. Ook rot het niet snel en is het erg duurzaam. Dat betekent dan ook dat de bijenkast niet zoveel onderhoud nodig heeft en eigenlijk niet eens geverfd hoeft te worden. Een verf die bijvriendelijk is zal overigens wel voor een extra beschermlaagje zorgen en maakt hem nog duurzamer.

De voordelen van Het Honingmagazijn

  • Breed aanbod aan houten en kunststof bijenkasten
  • Deskundig advies van ervaren imkers
  • Zeer scherp geprijsd
  • Snelle levering
  • Afhaalmagazijn in Epe en Rhenen
  • Uitstekende service

Koop nu de houten bijenkast!

Een houten bijenkast kopen? Plaats dan uw bestelling bij Imkervakhandel en Imkerij Het Honingmagazijn. Heeft u nog vragen? Wij adviseren u graag. Ook kan een messcherpe offerte opgesteld worden. Neem daarvoor gerust contact op via het volgende telefoonnummer: 06 11950583. Ook kunt u een bericht sturen via ons contactformulier. Wij reageren zo spoedig als mogelijk.