Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Imkerkleding

Wilt u graag professionele imkerkleding kopen? In het assortiment van Het Honingmagazijn vindt u een ruim aanbod aan speciale kleding voor imkers, zoals een imkerpak, imkerjack met rits, imker overall en lederen handschoenen. Als imker weet u natuurlijk dat imkers de juiste beschermende kleding nodig hebben. U wilt immers voorkomen dat bijen onder uw eigen kleding komen en u steken.

Dankzij alle imkerbenodigdheden uit ons assortiment bent u beschermd en kunt u uw hobby veilig uitoefenen, zonder risico’s. Dat is wel zo prettig, ook voor uw omgeving. Wacht dus niet langer en kies ervoor om imkerkleding, zoals een imkerpak, te kopen bij Het Honingmagazijn.

Bekijk het uitgebreide aanbod en plaats een bestelling in de webshop op onze website. Wilt u meer weten over de producten in onze webshop, of heeft u deskundig advies nodig over welke maat voor u geschikt is? Vraag dan gerust om advies en neem contact met ons op.

 

Imkerkleding

Waarom imkerkleding kopen bij Het Honingmagazijn?

Het kopen van een imkerpak doet u snel en eenvoudig in onze webshop. Als u een imker pak bij ons bestelt, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Breed assortiment aan imkerkleding: imker pak, lederen handschoenen en imkerjack
  • De kleding is verkrijgbaar in gangbare maten
  • Keuze uit drie starterspakketten: basis, classic en luxe
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Veilig betalen
  • Snelle levering van de producten
  • Deskundig advies van ervaren imkers
  • Afhalen in Epe en Rhenen
  • Bestelling niet naar wens? Wij lossen het voor u op!

Een compleet imkerpak kopen

Op onze website ziet u de imkerkleding die wij aanbieden. Van een losse kap, imker muts, lederen handschoenen en imkerjack met afritsbare hoed, imkeroverall en imkerpak tot aan Basis, Classic en Luxe starterspakketten. Voor het imker pak hanteren we de volgende maten voor volwassenen: S tot en met XXL. De maten voor de kinderen variëren per kind imkerjack en imker overall.

Onze imkerkleding zorgt ervoor dat imkers compleet beschermd zijn als ze met hun bijen en de honing bezig zijn in de bijenkast. Zoals gezegd is een compleet imkerpak kopen van groot belang voor uw eigen veiligheid. Twijfelt u over de maat? We geven u graag advies.

Veilig uw hobby uitoefenen met een imker pak

In ons assortiment vindt u alle imkerkleding waarmee u een complete én veilige imkeruitrusting kunt samenstellen. Dat u veilig uw hobby kunt beoefenen, dat is wat telt. Het Honingmagazijn is de plek voor alles wat u als imker of honing liefhebber nodig kunt hebben.

“De beschikbare maten voor een imker pak zijn: S, M, L, XL en XXL.”

Imkerkleding kopen doet u bij Het Honingmagazijn

Bestel imkerkleding in de webshop van Het Honingmagazijn en voer uw hobby veilig uit. Naast imkerkleding verkopen wij nog veel meer imker onderdelen. In ons assortiment vindt u alle imkerbenodigdheden die u nodig heeft bij het uitvoeren van uw hobby. Zo ook verschillende bijenkasten van kunststof en van hout. Maar u koopt bijvoorbeeld ook bijenkorven, imkergereedschap en andere handige onderdelen bij ons.

Bij Imkervakhandel Het Honingmagazijn bent u aan het juiste adres voor alle imkerbenodigdheden wat u als imker en/of honing liefhebber nodig heeft. Ook voor deskundig advies zit u goed bij ons. Neem gerust contact op als u meer informatie wenst over onze producten of vragen voor ons heeft.