Resultaat 1–12 van de 27 resultaten wordt getoond

 

Dadant US Bijenkasten

Dadant US bijenkast bestellen in de webshop

Dadant US bijenkasten zijn in trek bij buckfastimkers. Het Honingmagazijn heeft verschillende Dadant US bijenkasten in het assortiment. Bent u op zoek naar een 12-raams kast, broedkamer, honingkamer of een 6-raams kunststof kast? Elke bijenhouder vindt zijn of haar favoriete Dadant US bijenkast bij Het Honingmagazijn.

Het Honingmagazijn is een imkervakhandel en imkerij. Bijenkasten, imkerbenodigdheden en honingproducten, u vindt het allemaal in de webshop honingmagazijn.nl. Bestel daar uw Dadant kast. Of kom gezellig langs in Epe of Rhenen

Waarom kiezen voor Het Honingmagazijn?

  • Persoonlijk advies
  • Ruim assortiment
  • Snelle levering
  • Afhalen mogelijk in Epe en Rhenen

Wat is een Dadant US?

Charles Dadant bedacht de Dadantkast. Een grote, enkelwandige kast met losse bodem. Oorspronkelijk had een Dadant US bijenkast 11 ramen, bedoeld voor grote bijenvolken. Charles’ doel was om een bijenkast te ontwikkelen waarin het maximale broednest optimaal in één kastdeel (één broedkamer) zit. Johann Blatt verbeterde de bijenkast. Daarom verkoopt Het Honingmagazijn ook Dadant Blatt kasten. Tegenwoordig wordt er geïmkerd met zowel de oorspronkelijk bedoelde combinatie van één broedkamer met honingkamers als met enkel honingkamers.

Zo komt u met ons in contact

Wilt u graag wat meer informatie ontvangen over Dadant US bijenkasten? Weet u bijvoorbeeld nog niet welke Dadant kast het beste is voor uw bijen? Neem dan gerust contact op met ons: info@honingmagazijnepe.nl of 06-11950583.