Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

 

Langstroth Bijenkasten

Langstroth bijenkasten

Een Langstroth bijenkast is een kast die veel weg heeft van een gewone bijenkast, maar hij heeft een andere maat. Dit was de eerste bijenkast waarbij de raampjes makkelijk verwijderd konden worden, maar ook de eerste die overal bijenruimte toepaste. Hij werd bedacht en ontworpen door Lorenzo Lorraine Langstroth, een man die vandaag de dag nog veel betekent voor de imkerij. Pas na de introducering van deze kast volgde de definitieve opkomst van de bijenkast.

Bekijk het aanbod en plaats een bestelling in de webshop! Meer weten over het gebruik van deze kast of wenst u advies? Neem gerust contact op zodat we u verder kunnen helpen.

Langstroth kast: een van de oudste kasten

De Langstroth kast is een van de oudste bijenkasten die er bestaat. Hij is van hout en in elke bak zitten doorgaans 10 raampjes. In de kasten in de webshop van Het Honingmagazijn zijn het dak, overdak, binnendeksel, 3 broedkamers, varroa bodem en een vliegplank inbegrepen. Andere benodigdheden zoals de ramen en het beslag zijn niet inbegrepen, die kunt u los bestellen in de shop. Hier vindt u nog meer andere producten en benodigdheden die het uitoefenen van uw hobby aantrekkelijker en makkelijker maken.

Het adres voor alles wat u als imker en/of honingliefhebber nodig kunt hebben.

Plaats een bestelling

Bekijk ons aanbod aan Langstroth bijenkasten en plaats een bestelling. Wilt u eerst deskundig advies vragen? Dat kan natuurlijk ook. Het kopen van een bijenkast is niet altijd even eenvoudig. U wilt immers zeker weten dat u de juiste kast koopt voor uw situatie. U moet kiezen uit hout, kunststof en de juiste benodigdheden aanschaffen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze! Neem gerust contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen tijdens de zoektocht naar de juiste bijenkast.