Filter

Resultaat 1–12 van de 38 resultaten wordt getoond

Segeberger bijenkasten en toebehoren

Online een Segeberger bijenkast bestellen

Bent u imker en uw mogelijkheden voor een bijenkast aan het verkennen? Ga dan voor een Segeberger bijenkast! Deze kunt u tegen scherpe prijzen kopen in de webwinkel van Imkervakhandel en Imkerij Het Honingmagazijn. Wij zijn dé webshop voor imkers van Nederland, met een breed aanbod aan bijenkasten en andere imkerbenodigdheden. Doordat deze van kunststof zijn gemaakt zijn ze niet zo zwaar. Dat scheelt wanneer u tijdens het werk niet te veel wilt tillen. Ook zorgt het gebruik van kunststof voor een goede isolatie, niet alleen in de winter, maar ook in de zomer is dat belangrijk.

Voor meer informatie over de Segeberger bijenkast kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Het Honingmagazijn is telefonisch bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 06 11950583.

De Segeberger bijenkast is geschikt voor Simplex ramen

Als u besluit een Segeberger bijenkast te kopen kiest u voor een kast die gebruikt kan worden in combinatie met Simplex ramen. Dat is dus dezelfde maat als die van de Spaarkast. Dat is echter niet het enige voordeel. Zo is de kast ook erg duurzaam, want hij gaat heel veel jaren mee en is ook nog eens recyclebaar. Hij is goed bestand tegen diverse weersinvloeden, wanneer hij buitenom wordt geverfd met bijvriendelijke verf op waterbasis. Hierdoor kan de bijenkast vele jaren gebruikt worden. Doordat deze niet zo zwaar is kan deze ook makkelijk opgetild worden.

De voordelen van Het Honingmagazijn

  • Veel keuze uit verschillende soorten Segeberger bijenkasten
  • Neem gerust contact op voor advies van ervaren imkers
  • De scherpste prijzen
  • Een uitstekende service
  • Snelle levering
  • Ook een afhaalmagazijn in Epe en Rhenen

Bestel nu een Segeberger bijenkast!

Wilt u een Segeberger bijenkast kopen? Plaats dan uw bestelling in de webshop Het Honingmagazijn! Voor al uw imkerbenodigdheden bent u bij ons aan het juiste adres. Graag zijn wij u dan ook van dienst. Indien u meer informatie wilt over de bijenkast of hulp nodig heeft bij het maken van uw keuze kunt u contact opnemen. Dat kan telefonisch via 06 11950583. Het is ook mogelijk uw vraag of opmerking te sturen via het contactformulier op onze website.