Resultaat 1–12 van de 39 resultaten wordt getoond

 

Segeberger bijenkasten en toebehoren

Op zoek naar een Segeberger bijenkast, omdat u imker bent en uw mogelijkheden voor een bijenkast wilt verkennen? Deze kunt u tegen scherpe prijzen kopen in de webwinkel van imkerwinkel en imkerij Het Honingmagazijn. Wij zijn dé webshop voor imkers van Nederland, met een breed aanbod aan bijenkasten en andere imkerbenodigdheden. Doordat deze van kunststof zijn gemaakt zijn ze niet zo zwaar. Dat scheelt wanneer u tijdens het werk niet te veel wilt tillen. Ook zorgt het gebruik van kunststof voor een goede isolatie, wat niet alleen in de winter belangrijk, maar ook in de zomer van belang is voor de honingbijen. Bekijk het aanbod en plaats een bestelling in onze webshop.

Segeberger bijenkast: geschikt voor Simplex ramen

Als u besluit een Segeberger bijenkast te kopen, kiest u voor een kast die gebruikt kan worden in combinatie met Simplex ramen. Dat is dus dezelfde maat als die van de Segeberger spaarkast. Dat is echter niet het enige voordeel. Zo is de kast ook erg duurzaam, want hij gaat jarenlang mee en is recyclebaar. De Segeberger Simplex kast is goed bestand tegen diverse weersinvloeden, wanneer hij buitenom wordt afgewerkt met bijvriendelijke verf op waterbasis. Hierdoor kan de bijenkast vele jaren gebruikt worden. Doordat deze niet zo zwaar is kan deze ook makkelijk opgetild worden.

Wat is een Simplex bijenkast?

De Simplex bijenkast is een kast die veel wordt gebruikt bij het bijenhouden. Deze bijenkast bestaat uit een Simplex frame waarin de bijenkolonie haar raten bouwt. De Simplex spaarkast is een van de meest gebruikte bijenkasten in Nederland vanwege de simpliciteit en aantrekkelijkheid in het gebruik. Met gemak beheert en onderhoudt u als beginner of professional uw bijenpopulatie. De kast beschikt over een enkele ruimte waarin de bijen al hun activiteiten doen. Verder heeft het een afneembare deksel waarmee u eenvoudig toegang krijgt tot de honingraten en zorgt de bodemplank voor ventilatie.

Wij raden het gebruik van de Segeberger spaarkast aan. U heeft de mogelijkheid om de kast naar wens in te richten met verschillende soorten broed- en honingkamers. Daarnaast beschikken wij ook over toebehoren zoals een voerbak, bodemrooster en afstandsstrips voor uw Segeberger bijenkast.

De voordelen van Het Honingmagazijn

Heeft u een nieuwe bijenkast nodig en wilt u graag de vele mogelijkheden verkennen en vergelijken? Bekijk dan ook zeker de houten bijenkasten van de merken Dadant-Blatt, Golz, Top Bar Hive, Langstroth en Warre. Of u nu een beginnend of ervaren imker bent, bij imkerwinkel en imkerij Het Honingmagazijn beschikken wij over een ruim assortiment bijenkasten en imkerbenodigdheden. Daarnaast verkopen wij ook producten die met behulp van de vriendelijke beestjes worden gemaakt, zoals diverse soorten rauwe honing, waskaarsen en propolis.

Bij Het Honingmagazijn geniet u van:

  • Veel keuze uit verschillende soorten Segeberger bijenkasten
  • Neem gerust contact op voor advies van ervaren imkers
  • De scherpste prijzen
  • Een uitstekende service
  • Snelle levering
  • Ook een afhaalmagazijn in Epe en Rhenen

Bestel nu een Segeberger bijenkast

Wilt u een Segeberger Simplex bijenkast kopen? Plaats dan uw bestelling in de webshop van Het Honingmagazijn! Voor al uw imkerbenodigdheden bent u bij ons aan het juiste adres. Ook indien u meer informatie wilt over de Segeberger spaarkast of hulp nodig heeft bij het maken van uw keuze, kunt u contact opnemen. Dat kan via het contactformulier op onze website. We helpen u graag verder!