Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

 

Warré Bijenkasten

Online een Warré bijenkast kopen

Op zoek naar een Warré bijenkast die wat kleiner is? Bij Het Honingmagazijn kunt u een echte Warré bijenkast kopen. Dit is een bijenkast van hoge kwaliteit die u tegen een scherpe prijs kunt kopen en direct kunt bestellen in de webshop van Imkervakhandel en Imkerij Het Honingmagazijn. Wij zijn een online webwinkel met een ruim assortiment aan bijenkasten en andere imkerbenodigdheden. Ontdek hier alles over een Warré bijenkast

Voor wie is de Warré bijenkast geschikt?

De Warré bijenkast is in het bijzonder geschikt voor imkers die net om de hoek komen kijken. Deze vereist namelijk niet zoveel opstart materiaal zoals raampjes. Zo wordt de raat met dit type kast door de bijen zelf gemaakt. Dat scheelt toch weer en is dan ook een groot voordeel van een Warré bijenkast kopen.

Wilt u graag persoonlijke tips of aanbevelingen? Kijk gerust eens rond in onze webshop om ons aanbod aan bijenkasten te bekijken. Misschien heeft u nog vragen. Wij beantwoorden deze graag voor u. Neem voor advies over de mogelijkheden vrijblijvend contact op door te bellen naar 06 11950583.

Weinig opstart materiaal vereist

De Warré bijenkast komt oorspronkelijk uit Frankrijk. Een groot voordeel van deze bijenkast is, zoals vermeld, dat er weinig opstart materiaal voor nodig is. Zo zijn er geen raampjes nodig, geen kunstraat en ook geen moerrooster. Dit bespaart u zowel werk als kosten. De bijenkast heeft een vorm die lijkt op die van een natuurlijke boomholte. De kast is compact en dus ook lichter, wat uw rug zal sparen wanneer u deze op moet tillen of wilt verplaatsen. Kortom, het een voordelige bijenkast die ideaal is om mee te starten of om iets nieuws te proberen.

De voordelen van Het Honingmagazijn

  • Breed aanbod aan Warré bijenkasten
  • Deskundig advies van ervaren imkers
  • Zeer concurrerende prijzen
  • Snelle levering
  • Ook een afhaalmagazijn in Epe en Rhenen
  • Service van de bovenste plank

Diverse onderdelen

Een Warré bijenkast bevat diverse onderdelen en deze zijn allemaal los te kopen. Zo kunt u geheel naar wens uw Warré bijenkast samenstellen en kiezen waarin u (nu) investeert. Bent u wel fan van houten bijenkasten en wilt u nog even verder kijken? Bekijk hier dan al onze bijenkasten van hout.

Direct een Warré bijenkast kopen?

Wilt u zo snel mogelijk een Warré bijenkast kopen? Dit doet u bij dé webshop voor imkerbenodigdheden van Nederland: Imkervakhandel en Imkerij Het Honingmagazijn! U kunt direct uw Warré bijenkast naar keuze kopen in onze webshop.

Indien u meer wilt weten over een van onze bijenkasten of graag geadviseerd wilt worden kunt u ons bellen via 06 11950583. Wij zijn u graag van dienst. Kunt u ons telefonisch niet bereiken? Maak dan gerust gebruik van het contactformulier, wij reageren zo snel als mogelijk op uw bericht.