Filter

Resultaat 1–12 van de 30 resultaten wordt getoond

Bijenvoer en voerbakken kopen

Waarom bijenvoer bestellen bij Het Honingmagazijn?

Bijenvoer en invertsuiker van hoge kwaliteit
Alles van de imker voor de imker
Achteraf betalen is mogelijk
U kunt producten afhalen in onze fysieke winkels
De producten zijn uitgekozen door een echte expert

Goed bijenvoer
Onze expert kiest de beste producten uit. Het is belangrijk dat bijen goed voer krijgen. Bijen leveren namelijk een grote bijdrage aan onze samenleving. En u krijgt er natuurlijk heerlijke honing voor terug. Invertsuiker (ook wel bijenvoedersiroop genoemd) is een mengsel van druivensuiker en vruchtensuiker. Glucose en fructose dus. De suiker wordt door bijen direct opgeslagen en is daarom vooral in de winter goed te gebruiken. Ook kunt u het goed gebruiken voor het bijvoeren van het volk. Ons bijenvoer wordt in de meeste gevallen in jerrycans of emmers geleverd, zodat u meteen genoeg heeft voor een langere periode. Ook bieden wij suikerdeeg en voederdeeg in blokken aan. Suikerdeeg is goed voor het aansterken van uw bijen en om jonge bijen sneller op te laten starten.
Bijen voeren
Voor het voeren van uw bijen heeft u een voerbak of voederraam nodig, die u ook in ons assortiment vindt. Wij leveren de voerbakken altijd inclusief klokje en deksel. Een klokje voorkomt verdrinking van de bijen. Voerbakken gaan niet zo snel kapot, maar de deksels willen nog weleens breken. Daarom verkopen wij ook losse deksels voor een lage prijs. Met een nieuwe deksel kunt u de voerbak gewoon blijven gebruiken. Dat is voordeliger en beter voor het milieu.

Ook verkopen we door ons zelf ontwikkelde voederranden. Door voederranden is het mogelijk om een pak voederdeeg op de ramen te leggen, het dak past er dan nog gewoon op.
Alle imkerbenodigdheden
Als u actief bent als imker heeft u natuurlijk nog meer spullen nodig voor het houden van bijen. Daarom hebben wij in ons assortiment ook verschillende soorten bijenkasten. Wij verkopen bijenkasten van hout en van kunststof. Daarnaast leveren we bijbehorende bijenkast onderdelen. Wij verkopen kasten van Nederlandse Spaarkast, Simplex, Segeberger, Dadant, Golz, Top Bar Hive, Langstroth en Warré.

Naast een bijenkast en bijenvoeding heeft u ook imkergereedschap en imkerkleding
nodig. Met de imkerkleding voorkomt u dat bijen onder uw eigen kleding komen te zitten en u steken. Zo kunt u uw hobby veilig en beschermd uitoefenen. Maar ook producten zoals een kastbeitel, beroker en bijenveger zijn onmisbaar. U kunt in onze webshop alle benodigde imkergereedschappen vinden.

Bestel bijenvoer of invertsuiker
Wilt u bijenvoer of een ander bijenproduct bij ons bestellen? Plaats het gewenste product dan in uw winkelmandje via de knop ‘direct bestellen’. Wij rekenen bij bestellingen tot 23 kg standaard verzendkosten van €6,95. U kunt uw bestelde product ook afhalen bij een van onze winkels in Epe of Rhenen. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 09.30 uur tot 17.30 uur en we zijn op zaterdagen geopend van 09.30 uur tot 16.00 uur.

Wilt u graag meer informatie over een van onze producten? Neem dan contact met ons op of stuur direct een e-mail naar info@honingmagazijnepe.nl . Wij helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen.