• Epe
  • Rhenen

Imkervakhandel

Het Honingmagazijn

Onze verzendopties:

  • Afhalen: gratis.
  • Verzending PostNL: €6,95 voor pakketten van 0 – 23 kg. Maximale omvang 100 x 70 x 50 cm.
  • Verzending PostNL: €10,95 voor pakketten 23-30 kg. maximale omvang 175 x 78 x 58 cm.
  • Buiten de maximummaten geldt een hoger tarief, of de zending moet worden verdeeld over meer pakketten. Dit is afhankelijk van gewicht en grootte.
  • Op verzendingen buiten Nederland zit een toeslag, deze toeslag is afhankelijk van het gewicht, formaat en land.
  • Prijs palletverzending op aanvraag. Maximale afmetingen en gewicht: 120 x 100 x 200 tot 1000kg.

Levertijd van uw bestelling: 

Wanneer u de track&trace code ontvangt in de mail wordt uw pakket binnen 1-2 dagen aangeboden door PostNL op het door u doorgegeven adres.  

Nalevering van producten:

Het kan voorkomen dat er een product van uw bestelling tijdelijk niet leverbaar is. Wij zullen u hiervan altijd op de hoogte stellen. Afhankelijk van de voorraad van de leverancier wordt het product binnen ongeveer 10 dagen bij u afgeleverd.


Onze webshop geeft standaard een bedrag van € 6,95 aan, mocht dit afwijken zullen wij altijd even contact met uw opnemen.

Retourneren:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@honingmagazijnepe.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.