Verzenden

HULP NODIG?

Door onze jarenlange praktijkervaring als beroepsimker en onze productkennis kunt u van ons een goed en eerlijk advies verwachten. In onze winkels vindt u een uitgebreid assortiment imkermaterialen: allerlei soorten bijenkasten, gereedschappen, kleding, ramen, kunstraat, potten en zo veel meer….

Neem contact op

Onze verzendopties:

  • Afhalen: gratis.
  • Verzending in Nederland €7,95 voor pakketten van 0 – 23 kg. Maximale omvang 100 x 70 x 50 cm.
  • Verzending in Nederland: €15,90 voor bijenkasten tot 30 kg. maximale omvang 175 x 78 x 58 cm.
  • Indien uw bestelling buiten de bovengenoemde maximummaten en / of maximum gewicht valt hanteren wij een extra tarief van €7,95 per pakket. Aantal pakketten is afhankelijke van het totaal gewicht van uw bestelling. U ontvangt hiervoor een aparte factuur. Na betaling wordt uw bestelling verzonden.
  • Op verzendingen buiten Nederland zit een toeslag, deze toeslag is afhankelijk van het gewicht, formaat en land.
  • Prijs palletverzending op aanvraag. Maximale afmetingen en gewicht: 120 x 100 x 200 tot 1000kg.


Levertijd van uw bestelling: 

Wanneer u de track&trace code ontvangt in de mail wordt uw pakket binnen 1-2 dagen aangeboden op het door u doorgegeven adres. 


Nalevering van producten:

Het kan voorkomen dat er een product van uw bestelling tijdelijk niet leverbaar is. Wij zullen u hiervan altijd op de hoogte stellen. Afhankelijk van de voorraad van de leverancier wordt het product binnen ongeveer 10 dagen bij u afgeleverd.


Retourneren:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@honingmagazijn.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.