• Veluwe
  • Terschelling
  • 4.6 van de 5 sterren

Imkervakhandel

Het Honingmagazijn

Voor het verzenden van bestellingen hanteren wij de volgende voorwaarden:
* Pakketten met een gewicht tot 23 kg en binnen maximum formaat: 100 x 70 x 58 cm kunnen we verzenden voor € 6,95.
* Pakketten met een gewicht van 23 tot 30 kg binnen maximum formaat: 176 x 78 x 58 cm kunnen we verzenden voor € 10,50. Buiten de maximummaten geldt een hoger tarief, of de zending moet worden verdeeld over meer pakketten. Dit is afhankelijk van gewicht en grootte.
* Artikelen die in een envelop passen verzenden we volgens posttarief van PostNL. Briefpost heeft een minimumformaat van 14 x 9 cm en maximumformaat van 38 x 26,5 x 3,2 cm. Het maximale gewicht is 2 kg.
* U kunt ervan uitgaan dat voor complete bijenkasten geldt dat per kast de verzendkosten komen op € 15,00 ( hierbij kunnen extra artikelen worden ingepakt tot een maximum van 30 kg )

Onze webshop geeft standaard een bedrag van € 6,95 aan, maar dat kan dus afwijken. We geven altijd in de handmatige bevestiging aan wat de verzendkosten precies zullen zijn.

Wij hanteren geen retourservice. U kunt artikelen altijd terugsturen wanneer ze ongebruikt zijn en in de originele verpakking worden geretourneerd, maar het verzenden daarvan vindt plaats op kosten van de klant. Wel krijgt u het aanschafbedrag van het geretourneerde artikel terug.