Filter

Resultaat 1–12 van de 44 resultaten wordt getoond

Imkergereedschap

Vind hier uw imker gereedschap

Als imker heeft u naast bijenkasten en imkerkleding ook imker gereedschap nodig. Bij Imkervakhandel en Imkerij Het Honingmagazijn vindt u gereedschap die echt van pas komt. Neem nou een kastbeitel, beroker en bijenveger. Deze producten zijn onmisbaar voor een imker. Als u imkergereedschap bij ons bestelt, geniet u van voordelige prijzen en snelle levering.

Wat mist er nog in uw imkergereedschap koffer? Kijk rustig rond in onze webwinkel en bestel de onderdelen die u nodig heeft. Wenst u graag advies van ervaren imkers. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 06 11950583. Heeft u vragen over uw bestelling? Stuur dan een e-mail naar info@honingmagazijnepe.nl vermeld in uw mail uw ordenummer.

Imker gereedschap kopen bij Het Honingmagazijn

  • Breed assortiment aan imker gereedschap en andere imkerbenodigdheden
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Veilig betalen
  • Snelle levering
  • Deskundig advies van ervaren imkers
  • Afhalen in Epe en Rhenen
  • Bestelling niet naar wens? Wij lossen het voor u op!

Kastbeitel: maakt ramen en kastdelen open

Een kastbeitel is handig imker gereedschap. Het wringt ramen en kastdelen open van een bijenkast. Een goede kastbeitel is van RVS materiaal gemaakt, omdat RVS de honing niet zal verontreinigen. U denkt nu misschien: ik kan toch ook een schroevendraaier gebruiken om de ramen te openen? De ervaren imker weet: een schroevendraaier is hiervoor ongeschikt.

Een beroker voor de bijeninspectie

Om de bijen te inspecteren hebben imkers een beroker nodig. Een beroker spuit een klein beetje rook, hierdoor kalmeren de bijen. U kunt nu rustig het bijenvolk inspecteren. Er zijn twee verschillende berokers: de balgberoker en imkerpijp. Een balgberoker is handiger als u enkel rook wilt bij het openen en sluiten van de bijenkast. De imkerpijp draagt u om uw nek en hierdoor heeft u uw handen vrij tijdens de inspectie. Welke beroker u kiest is aan u.

Bestel uw imkergereedschap bij Het Honingmagazijn

Kijk rustig naar het imker gereedschap op onze website en bestel direct als u gevonden heeft wat u zoekt. Wenst u advies? Kom dan met onze ervaren imkers in contact. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 11950583.