Filter

Resultaat 1–12 van de 42 resultaten wordt getoond

Imkergereedschap

Als imker heeft u naast bijenkasten en imkerkleding ook imkergereedschap nodig. Bij Imkervakhandel en Imkerij Het Honingmagazijn vindt u gereedschap dat echt van pas komt. Neem nou een kastbeitel, beroker en bijenveger. Deze producten zijn onmisbaar voor een imker. Als u imkergereedschap bij ons bestelt, geniet u van voordelige prijzen en snelle levering.

Wat mist er nog in uw imker gereedschapskoffer? Kijk rustig rond in onze webwinkel en bestel de onderdelen die u nodig heeft. Wenst u graag advies van ervaren imkers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 06 11950583. Heeft u vragen over uw bestelling? Stuur dan een e-mail naar info@honingmagazijnepe.nl , vermeld in de mail uw ordenummer.

Imkergereedschap kopen bij Het Honingmagazijn

  • Breed assortiment aan imkergereedschap en andere imkerbenodigdheden;
  • Aantrekkelijke prijzen;
  • Veilig betalen;
  • Snelle levering;
  • Deskundig advies van ervaren imkers;
  • Afhalen in Epe en Rhenen;
  • Bestelling niet naar wens? Wij lossen het voor u op!

Kastbeitel: maakt ramen en kastdelen open

Een kastbeitel is handig imkergereedschap. Het wringt ramen en kastdelen open van een bijenkast. Een goede kastbeitel is van RVS materiaal gemaakt, omdat RVS de honing niet zal verontreinigen. U denkt nu misschien: ik kan toch ook een schroevendraaier gebruiken om de ramen te openen? De ervaren imker weet: een schroevendraaier is hiervoor ongeschikt.

Een beroker voor de bijeninspectie

Om de bijen te inspecteren hebben imkers een beroker nodig. Een beroker spuit een klein beetje rook, hierdoor kalmeren de bijen. U kunt nu rustig het bijenvolk inspecteren. Er zijn twee verschillende berokers: de balgberoker en imkerpijp. Een balgberoker is handiger als u enkel rook wilt bij het openen en sluiten van de bijenkast. De imkerpijp draagt u om uw nek en hierdoor heeft u uw handen vrij tijdens de inspectie. Welke beroker u kiest is aan u.

Bekijk zelf welk imkergereedschap we nog meer in ons assortiment hebben. Op zoek naar gereedschap of andere imkerbenodigdheden? Laat het ons weten, wellicht kunnen we u verder helpen.

Imkerbenodigdheden

In onze webshop vindt u een verscheidenheid aan imkerbenodigdheden. Alles wat u nodig heeft om bijen te houden kunt u bestellen bij Het Honingmagazijn. Van verschillende soorten bijenkasten en bijbehorende onderdelen tot materialen voor het maken van bijenkorven. Wij hebben bijenkasten van hout en kunststof in ons assortiment, van merken als Nederlandse Spaarkast, Simplex, Segeberger, Dadant, Golz, Top Bar Hive, Langstroth en Warré.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor imkerkleding: een compleet imkerpak, imkerjack, afritsbare hoed en imker kinderkleding. Met deze kleding bent u compleet beschermd tegen de bijen. Andere imkerbenodigdheden die u in de webshop kunt vinden zijn ramen, kunstraat, bijenvoer, glaswerk, deksels en emmers.

Bestel uw imkergereedschap bij Het Honingmagazijn

Kijk rustig naar het imkergereedschap op onze website en bestel direct als u gevonden heeft wat u zoekt. Wenst u advies? Kom dan met onze ervaren imkers in contact. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 11950583.