Filter

Resultaat 1–12 van de 34 resultaten wordt getoond

Invertsuiker, deeg en voerbakken

Op zoek naar bijenvoer of voerbakken? Deze vindt u in het assortiment van Het Honingmagazijn. Wij bieden onder andere invertsuiker, voederdeeg en suikerdeeg in emmers en jerrycans aan. Maak een bewuste keuze welk bijenvoer de juiste optie is voor uw bijen. Advies nodig? Wij helpen graag met kiezen. Bekijk het assortiment en lees meer over de producten.

Waarom bijenvoer bestellen bij Het Honingmagazijn?

  • Bijenvoer en invertsuiker van hoge kwaliteit;
  • Alles van de imker voor de imker;
  • Snelle levering: binnen 1-2 werkdagen;
  • Bijenproducten afhalen in onze fysieke winkels in Epe en Rhenen;
  • De producten zijn uitgekozen door een echte expert op het gebied van bijenvoer.
  • Bestelling niet naar wens? Wij lossen het voor u op!

Een bestelling plaatsen in onze webshop gaat snel en makkelijk. Het is aan te raden om een account aan te maken, zeker als u vaker wilt bestellen bij Het Honingmagazijn. Mocht u nog vragen hebben over uw bestelling, mag u contact met ons opnemen.

Goed bijenvoer uitgekozen door een expert

Onze bijenvoer expert kiest de beste producten uit, die wij vervolgens tonen op de website. Het is belangrijk dat uw bijen goed voer krijgen, vooral bij het inwinteren in oktober. Bijen leveren namelijk een grote bijdrage aan onze samenleving en de natuur. En u als imker krijgt er natuurlijk heerlijke honing voor terug. U hoopt dat het bijenvolk goed de winter doorkomt, daarvoor is het van belang dat er voldoende voedsel aanwezig is. Begin daarom op tijd met voorbereidingen treffen en koop tijdig het juiste bijenvoer en indien nodig een bijen voerbak.

Invertsuiker en suikerdeeg

Invertsuiker (ook wel bijenvoedersiroop genoemd) is een mengsel van druivensuiker en vruchtensuiker, glucose en fructose dus. De suiker wordt door bijen direct opgeslagen en is daarom vooral in de winter goed te gebruiken. Ook kunt u het goed gebruiken voor het bijvoeren van het bijenvolk.

Ons bijenvoer wordt in de meeste gevallen in jerrycans of emmers geleverd, zodat u meteen genoeg heeft voor een langere periode. Ook bieden wij suikerdeeg en voederdeeg in blokken aan. Suikerdeeg is goed voor het aansterken van uw bijen en om jonge bijen sneller op te laten starten.

Apifonda voederdeeg

Apifonda is voederdeeg met de volgende eigenschappen: 90% suikers, sacharose, glucose en fructose. Het wordt makkelijk opgenomen door de bijen, omdat het de natuurlijke nectar heel dicht benadert. Wij leveren apifonda in dozen met verschillende eenheden: 1 kg, 2,5 kg en 12 kg.

Voederbak voor uw bijen

Voor het voeren van uw bijen heeft u een voerbak of voederraam nodig, die u ook in ons assortiment vindt. Wij leveren de voerbakken altijd inclusief klokje en deksel. Een klokje voorkomt verdrinking van de bijen. Voerbakken gaan niet zo snel kapot, maar de deksels willen nog wel eens breken. Daarom verkopen wij ook losse deksels voor een lage prijs. Met een nieuwe deksel kunt u de voederbak gewoon blijven gebruiken voor uw bijen. Dat is voordeliger en beter voor het milieu. Wij hebben ook een interne voerbak voor bijen in ons assortiment.

Ook verkopen we door ons zelf ontwikkelde voederranden. Door voederranden is het mogelijk om een pak voederdeeg op de ramen te leggen, het dak past er dan nog gewoon op.

Alle imkerbenodigdheden

Als u actief bent als imker heeft u natuurlijk nog meer spullen nodig voor het houden van bijen. Daarom hebben wij in ons assortiment ook verschillende soorten bijenkasten. Wij verkopen bijenkasten van hout en van kunststof. Daarnaast leveren we bijbehorende bijenkast onderdelen. Wij verkopen kasten van de volgende merken: Nederlandse Spaarkast, Simplex, Segeberger, Dadant, Golz, Top Bar Hive, Langstroth en Warré.

Naast een bijenkast en bijenvoeding heeft u ook imkergereedschap en imkerkleding nodig. Met de imkerkleding voorkomt u dat bijen onder uw eigen kleding komen te zitten en u steken. Zo kunt u uw hobby veilig en beschermd uitoefenen. Maar ook producten zoals een kastbeitel, beroker en bijenveger zijn onmisbaar. U kunt in onze webshop alle benodigde imker gereedschappen vinden, net als materialen voor het maken van bijenkorven.

Bestel bijenvoer of een voerbak in onze webshop

Wilt u bijenvoer of een voederbak voor bijen bij ons bestellen? Plaats het gewenste product dan in uw winkelwagen via de knop ‘Direct bestellen’. Wij rekenen bij bestellingen tot 23 kg standaard verzendkosten van €7,75. U kunt uw bestelde product ook afhalen bij een van onze winkels in Epe of Rhenen. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 09.30 uur tot 17.30 uur en we zijn op zaterdagen geopend van 09.30 uur tot 16.00 uur.

Wilt u graag meer informatie over een van onze producten? Neem dan contact met ons op, of stuur direct een e-mail naar info@honingmagazijnepe.nl . Wij helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen.