Filter

Toont alle 12 resultaten

Honing

Honing kopen van de imker

Wilt u graag online verse en lokale honing kopen? U vindt bij imkerij Het Honingmagazijn veel verschillende honingsoorten. De ene soort nog lekkerder dan de andere. Wij hebben twee locaties (Rhenen en Ede) waar we bijen houden die onder andere worden ingezet voor de honingoogst. De rauwe honing die wij verkopen wordt in onze eigen honingslingerruimtes verwerkt en gebotteld. Zo dragen wij zorg voor eerlijke en natuurlijke producten.

Bekijk het aanbod en ontdek de vele honingsoorten! Klik op een product voor meer informatie. U mag zelf de inhoud per pot bepalen, vaak kunt u kiezen uit 250 of 450 gram. Heeft u vragen over een product? Neem dan contact met ons op. Ook kunt u bij ons advies inwinnen over het imker vak.

Verse en rauwe honing kopen bij Het Honingmagazijn

  • Ruime keuze: verschillende soorten honing
  • Profiteer van aantrekkelijke prijzen
  • Gespecialiseerde imkervakhandel
  • Veilig betalen
  • Snelle levering van de producten
  • Deskundig advies van ervaren imkers
  • Ook een afhalen in Epe en Rhenen
  • Bestelling niet naar wens? Wij lossen het voor u op!

Bovenstaande honing kunt u eenvoudig bestellen in onze webshop. Wanneer u rauwe honing wilt kopen bij Het Honingmagazijn raden we u aan om een account aan te maken. Echter is dit niet verplicht.

Populaire honingsoorten

Een van onze populairste honingen is heidehoning van de Veluwe. Deze honing is pittig qua smaak, en de structuur is niet vloeibaar maar eerder dikker en geleiachtig. Die eigenzinnige smaak komt natuurlijk door de heide planten. Heidehoning smaakt kruidig, en ruikt naar de heide zelf: houtachtig en zoet.

Een andere populaire honingsoort is Lamsoorhoning, afkomstig van de Boschplaat op Terschelling. Dit is rauwe honing van het Lamsoor, een plantje dat voorkomt in het natuurreservaat. Meer interessante honingsoorten zijn zomerhoning, honing met kaneel, accaciahoning, bloemenhoning en thijmhoning.

Zo kunt u honing bestellen in de webshop

Honing bestellen bij Het Honingmagazijn gaat heel makkelijk. Bepaal de gewenste potinhoud en klik op de button ‘Direct bestellen’. Rond vervolgens de bestelling af en betaal direct via iDeal, creditcard of Bancontact. U kunt ook gelijk aangeven of u de honing wilt laten bezorgen bij u thuis of dat u de bestelling komt afhalen in de winkel. Zodra de bestelling is betaald, krijgt u een bevestiging per e-mail.

Ontdek nog veel meer bijenproducten

Imkerij Het Honingmagazijn heeft een uitgebreid assortiment met benodigdheden voor de imker. Van imker kleding en bijenkasten tot gereedschappen en kunstraten. Bovendien vindt u bij ons meer bijenproducten waar honing is in verwerkt. Denk hierbij aan natuurlijke producten als verzorgingsproducten (propolis), waskaarsen, snoepgoed en boeken.

Lokale honing kopen bij Het Honingmagazijn

Houdt u net als wij ook zo van honing? In onze webshop kunt u voordelig rauwe en verse honing kopen. Maak een keuze tussen de verschillende honingsoorten en plaats een bestelling. Heeft u vragen over uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag. Vermeld wel altijd bij vragen uw ordernummer of factuurnummer, ander loopt de levering mogelijk vertraging op.