Resultaat 1–12 van de 24 resultaten wordt getoond

Voerbak voor bijen kopen?

Een bijen voerbak mag absoluut niet ontbreken in uw bijenkast(en). Daarom vindt u bij Het Honingmagazijn een breed aanbod voerbakken voor bijen. Deze kunnen zowel in de bijenkast worden gebruikt (intern) of daarbuiten en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en vormen.

Ontdek ons aanbod, kies de bijen voerbak die u nodig heeft en plaats uw bestelling. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Voerbakken

Waarom een bijen voerbak van Het Honingmagazijn?

  • Breed assortiment aan voederbakken voor bijen en andere benodigdheden;
  • Aantrekkelijke prijzen;
  • Veilig betalen;
  • Snelle levering;
  • Deskundig advies van ervaren imkers;
  • Afhalen in Epe en Rhenen;
  • Bestelling niet naar wens? Wij lossen het voor u op!

Voederbak: suikerwater, siroop of voederdeeg voor uw bijen

Een voerbak is essentieel als u met suikerwater, siroop of voederdeeg uw bijen de benodigde brandstoffen wilt geven. Dit is in uiteenlopende situaties mogelijk voordelig of zelfs noodzakelijk, bijvoorbeeld tijdens het inwinteren, om de raatbouw te bevorderen of ter bestrijding van amerikaans vuilbroed (AVB), een bacterie die het jongste broed sterk kan verzwakken. Met een voederbak hebben de bijen toegang tot het suikerwater maar verdrinken ze elkaar niet.

Verschillende formaten en vormen

In ons assortiment vindt u uiteenlopende voerbakken voor uw bijen. Welke voor u geschikt is hangt onder andere af van de specifieke situatie, de reden dat u de bijen suikerwater geeft, persoonlijke voorkeur, uw bijenkast en hoe regelmatig u de bijen verzorgt. Zo biedt een groter exemplaar uitkomst als u niet vaak uw bijenvolk bezoekt, terwijl een kleinere voerbak voor uw bijen meer geschikt zijn voor gedoseerd inwinteren en het verminderen van zowel roof als nervositeit.

Voerbakken van alle luxes voorzien

Wij leveren de voerbakken altijd inclusief klokje en deksel. Een klokje voorkomt verdrinking van de bijen. Voerbakken gaan niet zo snel kapot, maar de deksels willen nog wel eens breken. Daarom verkopen wij ook losse deksels voor een lage prijs. Met een nieuwe deksel kunt u de voederbak gewoon blijven gebruiken voor uw bijen. Dat is voordeliger en beter voor het milieu.

Ook interne voerbakken en voederranden

Wij hebben ook een interne voerbak voor bijen in ons assortiment – deze zijn geschikt voor gebruik in de bijenkast. Daarnaast verkopen we door ons zelf ontwikkelde voederranden. Door voederranden is het mogelijk om een pak voederdeeg op de ramen te leggen, het dak past er dan nog gewoon op.

Het Honingmagazijn: voor en door imkers

In ons assortiment vindt u, naast de voederbakken voor bijen, ook tal van andere bijenkast benodigdheden, bijenkasten zelf, bijenkorven, bijenwas, imkergereedschap, imkerkleding en meer. Daarnaast hebben wij ook een uitgebreid cursusaanbod.

Plaats direct een bestelling

Heeft u de geschikte voerbak gevonden? Dan hoeft u deze alleen nog maar deze in uw winkelwagentje te doen en af te rekenen. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag en ontvangt u het bestelde product binnen enkele dagen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0611950583 en info@honingmagazijn.nl. Daarnaast kunt u via ons contactformulier contact opnemen.