Resultaat 1–12 van de 96 resultaten wordt getoond

Bijenkasten van kunststof

Wilt u een kunststof bijenkast kopen? Dan zit u goed in de webshop van Imkervakhandel en Imkerij Het Honingmagazijn! Wij bieden allerlei soorten bijenkasten en onderdelen aan, van een kunststof spaarkast tot mooie houten kasten gemaakt van red cedarhout. Wat betreft kunststof bijenkasten verkopen we onder andere Segeberger, Frankebeute, Kieler, MiniPlus en Bivo Box kasten en toebehoren. Kunststof biedt diverse voordelen ten opzichte van houten kasten. Lees gerust verder voor meer informatie!

Bekijk gerust ons online aanbod. Voor meer informatie of advies kunt u telefonisch contact opnemen via het volgende telefoonnummer: 06 11950583. Wij staan u graag te woord.

 

Bijenkasten van kunststof

Een zeer goede isolerende werking

Veel bijenkasten worden van hout gemaakt. Toch brengen van kunststof gemaakte kastjes diverse voordelen met zich mee. Zo heeft de kunststof bijenkast een zeer goede isolerende werking. Een constante temperatuur is erg prettig voor de bijen en een goede isolatie draagt hier zijn steentje aan bij. Ook wordt hierdoor de varroa druk verlaagd. Een ander voordeel van de kunststof kast is dat deze lichter van gewicht is dan zijn houten tegenhanger. Hierdoor kan deze makkelijker opgetild worden. Verder is kunststof een duurzaam materiaal, dat vele jaren meegaat en niet gaat rotten. De kunststof bijenkast is te gebruiken met Simplex raampjes.

De voordelen van Het Honingmagazijn

  • Ruim aanbod aan kunststof bijenkasten
  • Scherpe prijzen
  • Veilig online betalen
  • Snelle levering
  • Deskundig advies van ervaren imkers
  • Ook een afhaalmagazijn in Epe en Rhenen
  • Klopt uw bestelling niet helemaal? Wij lossen het snel voor u op

Kunststof bijenkast bestellen bij Het Honingmagazijn

Een kunststof bijenkast kopen? Bij Imkervakhandel en Imkerij Het Honingmagazijn bent u daarvoor aan het juiste adres. Indien u graag eerst geadviseerd wilt worden over de mogelijkheden of bepaalde vragen heeft kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst. Het Honingmagazijn is telefonisch bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 06 11950583. Of stuur een bericht via het online contactformulier!