BeeMunch invertsuiker jerrycan 15 kg

24,95 incl. btw

BeeMunch invertsuiker  50% fructose. Verkrijgbaar in een 15kg jerrycan / prijs per kg €1,66

 

BeeMunch Invertsuiker  heeft het hoogst verkrijgbare percentage aan fructose van 50%. Vergelijkbaar met de natuurlijke honing. Verkrijgbaar in een  jerrycan van 15 kg.

Wanneer u meer dan 1 jerrycan besteld worden er extra verzendkosten gerekend van € 7,95 per jerrycan.

BeeMunch invertsuiker is een rijke mix van suikersiroop en andere siropen. Deze formule met hoog fructosegehalte van 50% is het meest geschikt voor de gezondheid van bijen, aangezien bijen zijn geëvolueerd om te gedijen op een dieet met een hoog fructosegehalte en het is zeer goed verteerbaar met de laagste energie die bijen nodig hebben om te verteren.

BeeMunch Inversuiker is gebruiksklaar en gemakkelijk te gebruiken en vereist geen watermenging. Bovendien garandeert het product ongeopend een lange houdbaarheid van 3 jaar.

BeeMunch heeft een extreem laag HMF-gehalte

Een laag HMF speelt een cruciale rol in de darmgezondheid, helpt bij een beter immuunsysteem en helpt trage bijen om goed te presteren, zowel volwassen bijen als zich ontwikkelende larven.

BeeMunch is gemaakt met behulp van een mix van siropen die de bij volledig kan benutten en in energie kan omzetten, in tegenstelling tot vergelijkbare bijenvoersiropen op basis van tarwe of maïs.

Het product is perfect om het hele jaar door te voeren.

Opslag: –

De jerrycans van 15kg moeten op een koele en droge plaats worden bewaard, bij een constante temperatuur tussen 10 °C en 20 °C.

Gewicht 15 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BeeMunch invertsuiker jerrycan 15 kg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *