BeeMunch invertsuiker pallet 60x15kg jerrycans (gratis geleverd)

1.437,00 incl. btw

BeeMunch Invertsuiker  heeft het hoogst verkrijgbare percentage aan fructose van 50%. Pallet 60 jerrycans. Prijs per kg €1,59 /gratis verzending NL/BE

BeeMunch Invertsuiker  heeft het hoogst verkrijgbare percentage aan fructose van 50%. Vergelijkbaar met de natuurlijke honing. Verkrijgbaar in een  jerrycan van 15 kg.

Pallet wordt gratis geleverd in Nederland en Belgie.

BeeMunch invertsuiker is een rijke mix van suikersiroop en andere siropen. Deze formule met hoog fructosegehalte van 50% is het meest geschikt voor de gezondheid van bijen, aangezien bijen zijn geëvolueerd om te gedijen op een dieet met een hoog fructosegehalte en het is zeer goed verteerbaar met de laagste energie die bijen nodig hebben om te verteren.

BeeMunch Inversuiker is gebruiksklaar en gemakkelijk te gebruiken en vereist geen watermenging. Bovendien garandeert het product ongeopend een lange houdbaarheid van 3 jaar.

BeeMunch heeft een extreem laag HMF-gehalte

Een laag HMF speelt een cruciale rol in de darmgezondheid, helpt bij een beter immuunsysteem en helpt trage bijen om goed te presteren, zowel volwassen bijen als zich ontwikkelende larven.

BeeMunch is gemaakt met behulp van een mix van siropen die de bij volledig kan benutten en in energie kan omzetten, in tegenstelling tot vergelijkbare bijenvoersiropen op basis van tarwe of maïs.

Het product is perfect om het hele jaar door te voeren.

Opslag: –

De jerrycans van 15kg moeten op een koele en droge plaats worden bewaard, bij een constante temperatuur tussen 10 °C en 20 °C.

Gewicht 900 kg
Afmetingen 120 × 80 × 120 cm