Heidehoning NL

7,5025,00 incl. btw

Heidehoning NL

Heidehoning kopen bij Het Honingmagazijn

We hebben weer verse heidehoning in ons assortiment. Tegen alle verwachtingen in heeft de heide dit jaar toch gebloeid. Deze honing is anders dan andere honingsoorten, omdat het een hele eigen, pittige smaak heeft. Ook is de structuur niet vloeibaar, maar dikker en geleiachtig.

U kunt in onze webshop voordelige heidehoning kopen. De honing is verkrijgbaar in potten van 250 en 450 gram.

Houtachtig en zoet

Bent u niet bekend met heidehoning? Probeer het eens, u zal verrast worden door de eigenzinnige smaak. De honing smaakt kruidig en ruikt zeer geurig. Dat komt uiteraard door de heide planten. Die zijn pittig, kruidig en krachtig van smaak. De geur van de honing doet denken aan de heide zelf: houtachtig en zoet.

Gezonde honing

Heidehoning is niet alleen lekker en zoet, het is ook nog eens erg gezond. De honing afkomstig van de heide is goed voor blaas-, prostaat- en urinewegen. Struikheide is namelijk ontsmettend, urine afdrijvend en bevordert de spijsvertering. Het wordt over het algemeen gebruikt bij blaas- en nierinfecties en andere nierkwalen (bijvoorbeeld bij nier- of galstenen). Bovendien ontgift het de nieren. Ook is de honing geschikt bij reuma en jichtproblemen.

Al onze honingsoorten zijn rauw en dus koud geslingerd. Ook daarna zijn ze niet verwarmd, omdat anders de waardevolle voedingsstoffen verloren zouden gaan.

Heidehoning kopen?

Graag heidehoning kopen? Maak een keuze tussen 250 gram of 450 gram honing en bestel de pot direct in onze webshop.

Gewicht 0,4000 kg
Afmetingen 80,000 × 50,000 × 50,000 cm
Inhoud

250 gram, 450 gram, 900 gram