Propolis tandpasta tube 75ml

7,95 incl. btw

Propolis tandpasta, 75 ml

Propolis tandpasta

Propolis tandpasta zou goed kunnen werken tegen gevoelig en ontstoken tandvlees. Dankzij de biologische, krachtige, werkzame stoffen in de tandpasta wordt tandplak effectief voorkomen. Bovendien kan deze tandpasta pijnlijk tandvlees verzachten en kan het de weerstand van het tandvlees vergroten. Uw adem zal, tijdens en na het tandenpoetsen, langdurig fris zijn.

Koop uw propolis tandpasta bij Het Honingmagazijn

U bestelt de tandpasta in de webshop van imkerij Het Honingmagazijn. De tandpasta tube heeft een inhoud van 75 ml en kost slechts €5,95 per stuk. Wij maken en verkopen meer hygiëne producten met propolis. Zo kunt u bij ons ook propolis shampoo, propolis lipbalsem en honing-propolis zeep bestellen.

Tandpasta zonder fluoride

In propolis tandpasta zit geen fluoride verwerkt. Welke ingrediënten dan wel? De belangrijkste biologische stoffen zijn: propolis, etherische oliën en plantenextracten. Deze krachtige, werkzame stoffen zouden preventief kunnen werken tegen tandbederf. Daarnaast is het prettig dat deze tandpasta niet extreem schuimt als sommige andere tandpasta’s.

De propolis stof

Propolis is een stof die bijen produceren uit hars van bomen. Dit maken ze om zichzelf, het volk en de bijenkast tocht- en bacterievrij te houden. Propolis ontsmet en het is een soort natuurlijk antibioticum voor zowel de bijen als de mens.

Als u de propolis tandpasta regelmatig gebruikt (2-3 keer per dag) bent u verzekerd van een goede gebitshygiëne.

Voeg het product toe aan uw winkelwagen en plaats een bestelling in onze webshop. Heeft u vragen? Stel deze dan gerust via het contactformulier.

Gewicht 0,0000 kg
Afmetingen 100,000 × 30,000 × 30,000 cm