Propolis keelspray 20ml

7,90 incl. btw

7,90 incl. btw

Propolis keelspray 20ml

7,90 incl. btw

Propolis keelspray

What do you want to do ?

New mail

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist

Beschrijving

Propolis keelspray is keelspray op basis van propolis. Dit is een spray die goed kan werken bij keelpijn of een beginnende verkoudheid. Propolis is een uniek product van bijen en kan een verzorgende werking hebben. Daarnaast kan het bacteriën en schimmels doden. Bij Honingmagazijn koopt u keelspray met propolis in een flesje van 20ml.

Bestel de keelspray direct via onze website. Dit doet u zeer eenvoudig via de winkelwagen.

Hoe wordt propolis gemaakt?

Bijen verzamelen naast nectar, honingdauw en stuifmeel ook hars van bloemen en bladeren. De bijen mengen dit met was. De reden waarom bijen dit doen, is om zichzelf te beschermen tegen bacteriën en schimmels. Ze beschermen hiermee de korf en het volk tegen ongewenste indringers. Ook voor mensen kan propolis een beschermende werking tegen bacteriën en schimmels hebben. Daarom kunt u het gebruiken bij keelpijn of een beginnende verkoudheid.

Bestel keelspray met propolis direct bij Honingmagazijn

U kunt de keelspray direct via onze webshop bestellen. Hiervoor kunt u een account aanmaken, maar dit is niet verplicht. Uw gegevens gebruiken wij enkel voor het verzenden van uw bestelling. Uw bestelling wordt altijd zo snel mogelijk verzonden nadat u de bestelling geplaatst hebt. U kunt ook propolis zalf in een tube of propolis neusspray bij ons bestellen.

What do you want to do ?

New mail

meer informatie over propolis vindt u hier.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Propolis keelspray 20ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *