Propolis neusspray 20ml

10,90 incl. btw

Propolis Neusspray, verstuiver

Propolis neusspray zou u goed kunnen gebruiken bij een verkoudheid of hooikoorts klachten. Propolis is een product dat gemaakt wordt door bijen. De stof doodt schimmels en bacteriën en heeft daarnaast een verzorgende werking. De neusspray koopt u bij ons in een flacon van 20 ml.

Plaats direct een bestelling voor de neusspray met propolis op onze website.

Het ontstaan van propolis

Bijen maken propolis om zichzelf, de korf en het volk te beschermen tegen ongewenste indringers, schimmels en bacteriën. Het goedje wordt gemaakt doordat bijen hars van bomen mengen met was. Hiermee dichten ze kieren van de bijenkorf. Propolis kan ook voor mensen verzorgend werken. U zou het daarom goed kunnen gebruiken bij hooikoorts of verkoudheid. De eerste keer dat u het gebruikt kan de propolis behoorlijk aankomen!

Plaats nu een bestelling

U kunt zeer eenvoudig via onze website een bestelling plaatsen als u propolis neusspray bij hooikoorts of een verkoudheid wilt gebruiken. Het is mogelijk om een account aan te maken, maar dit hoeft niet. Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het verzenden van uw bestelling. Wilt u meer propolis artikelen bestellen? Wij hebben ook zalf in tube, keelspray en shampoo.

Gewicht 0,2000 kg
Afmetingen 70,000 × 30,000 × 30,000 cm