Propolis zalf tube 75ml

9,25 incl. btw

9,25 incl. btw

Propolis zalf tube 75ml

9,25 incl. btw

propolis zalf tube

What do you want to do ?

New mail

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist

Beschrijving

Propolis zalf kopen

Overweegt u propolis zalf te kopen, omdat u last heeft van een geïrriteerde huid? De propolis zalf zou goed kunnen zijn tegen allerlei soorten huidirritaties. Het is een natuurlijke zalf die ontsmet en kalmeert, en het kan ontstekingsremmend werken. De huidirritaties kunnen door deze zalf snel minder worden. Uitermate geschikt voor de zichtbare plekken.

Propolis zalf bestellen bij Het Honingmagazijn

Propolis zalf kopen doet u bij Imkervakhandel en imkerij Het Honingmagazijn. We bieden de zalf aan in tubevorm. De inhoud van deze tube is 75 ml, na opening is de zalf 12 maanden houdbaar.

Bestel de propolis zalf direct via onze webshop. Het handigst voor u is om een account aan te maken. Maar dit is niet verplicht. U dient bij een bestelling wel uw gegevens eenmalig in te vullen. We zullen uw gegevens dan uitsluitend gebruiken voor communicatie over en aflevering van uw producten.

Wat is propolis zalf?

Propolis is een natuurlijk antibioticum dat goed werkt tegen bacteriën, virussen en schimmels. Kortom: het is een ontstekingsremmende, ontsmettende en antibacteriële stof. De basis van de propolis zalf is vaseline met verschillende kruidenextracten als arnica en lavendel erin verwerkt. Het is een lichtbruine zalf die niet vlekt en minder vettig is dan de propolis zalf in potjes.

Wie de propolis stof verzamelt zijn natuurlijk de bijen. Dat doen de bijen op de knoppen van bomen (kastanjebomen, esdoorns en naaldbomen). De bijen gebruiken zelf de stof als natuurlijk verdedigingsmechanisme tegen ziektekimmen.

Propolis zalf van de imker kopen

Wilt u ook propolis zalf rechtstreeks van de imker kopen? Bestel deze zalf dan bij imkerij Het Honingmagazijn. Als u vragen heeft over de propolis zalf, kunt u contact opnemen met de imker. We beantwoorden ze graag voor u.

Als imkervakhandel bieden we meer producten aan van de stof propolis. Die vindt u op deze pagina. Daarnaast leveren we andere bijenproducten aan, zoals: honing, verzorgingsproducten, zeep en beautyproducten.

Meer informatie over propolis vindt u hier.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Propolis zalf tube 75ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.