Propolis shampoo 200ml

8,95 incl. btw

8,95 incl. btw

Propolis shampoo 200ml

8,95 incl. btw

Propolis shampoo

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist

Beschrijving

Propolis shampoo zorgt voor een milde verzorging van uw haar. Het droogt uw haar niet uit en voorkomt roos. Propolis is een stof die bijen maken om hun bijenkast mee te ontsmetten. Daarnaast heeft het een verzorgende werking voor mensen. U kunt bij ons een fles shampoo van 200 ml kopen.

Wilt u shampoo met propolis bestellen? Dat kan zeer eenvoudig via deze pagina.

Hoe wordt propolis gemaakt?

Propolis wordt gemaakt door bijen. Dit doen ze door hars van bomen te mengen met was. Bijen gebruiken de propolis om zichzelf, het volk en de bijenkast te beschermen tegen bacteriën, schimmels en ongewenste indringers. De kieren van de kast worden dichtgemaakt met propolis. Verder kan propolis een verzorgende werking voor mensen hebben. U zou het bijvoorbeeld goed kunnen gebruiken als u last hebt van roos.

Bestel vandaag nog propolis shampoo bij Honingmagazijn

De shampoo is te bestellen via onze webshop. Voeg het product toe aan de winkelwagen en reken dit zeer eenvoudig online af. Het maken van een account is niet verplicht. Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het verzenden van uw bestelling. Naast de shampoo hebben wij nog meer artikelen met propolis. Dit is bijvoorbeeld zalf in een tube, keelspray of tandpasta.

Extra informatie

Gewicht 0,3000 kg
Afmetingen 180,000 × 60,000 × 40,000 cm
Verpakking Per