IJsazijn 99,85% tegen wasmot

7,5037,95 incl. btw

IJsazijn 99,85% tegen wasmot

Wat is ijsazijn?

IJsazijn wordt ook wel azijnzuur genoemd en is een bijtende en kleurloze vloeistof. Imkers gebruiken deze vloeistof om ramen van bijenkasten te ontsmetten van wasmot, ofwel nachtvlinders en hun larven en cocons. Deze wasmotten zijn voornamelijk te vinden in de voorraden van de imker, bijvoorbeeld bij de opslag van ramen.

De vloeistof ijsazijn is het ideale middel om op een natuurlijke manier wasmot in de opslag van uitgebouwde honing- en broedkamerramen te voorkomen. Het gebruik vereist de nodige zorgvuldigheid en veiligheid, want het is een bijtend goedje.

Hoe gebruikt u ijsazijn?

Om ingesmolten ramen te beschermen kunt u ijsazijn in een schoteltje op de bovenste romp met ongebruikte ramen zetten. Daarbovenop komt dan het deksel, sluit alles verder goed af. De dampen zullen de rompen vullen en hun ontsmettende werk doen. Het is belangrijk om het azijnzuur regelmatig bij te vullen.

Let wel op dat de bakken op een ondergrond staan die tegen een bijtende stof kan. Het werkt namelijk erg in op de vloer.

Inhoud: 0,5, 1 of 5 liter

Er zijn ook 5 liter jerrycans verkrijgbaar, maar die kunnen helaas niet verzonden worden per bezorgservice. Deze zijn uitsluitend af te halen in ons honingmagazijn in Epe, provincie Gelderland.

IJsazijn kopen?

Heeft u behoefte aan ijsazijn voor uw bijen en de wasramen, omdat wasmotten een steeds groter probleem worden? Of is uw jerrycan met azijnzuur bijna op en wilt u graag een nieuwe bestellen? Koop dan dit bestrijdingsmiddel heel eenvoudig in onze webshop.

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen over ijsazijn? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 11950583. Of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gewicht 0,0000 kg
Afmetingen 40,000 × 40,000 × 300,000 cm
Inhoud

0,5 liter, 1 liter, 5 liter