Etiketten zelfklevend

0,20 incl. btw

0,20 incl. btw

Etiketten zelfklevend

0,20 incl. btw

Etiketten zelfklevend

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist

Beschrijving

Etiketten zelfklevend. Het Honingmagazijn kan op bestelling alle ontwerpen etiketten leveren. Wanneer u zelf een leuk ontwerp heeft gemaakt, neem dan contact met ons op. Dat geldt natuurlijk ook voor jam- of sapetiketten.
Wanneer u het door u gemaakte ontwerp in een zo hoog mogelijke resolutie, in *.jpg formaat en op de juiste afmetingen naar ons toestuurt, kunnen wij er prachtige, matglanzende, vochtbestendige etiketten van printen. We maken full colour afdrukken.
N.B.: Als u uw ontwerp niet in dit formaat aanlevert, kunnen wij uw afdrukken niet direct maken. Dan moeten we een nieuw ontwerp maken en dus ook in rekening brengen.

Deze etiketten zijn op het formaat: 4 inch breed en 1,5 inch hoog ( 101,6 x 38,1 mm). Ze zitten op een rol en u kunt het aantal bestellen dat u wenst, met een minimum van 100 stuks.
Eenmalige aanmaakkosten: € 15 (geldt dus niet voor een herhaalbestelling). De etiketten kosten € 0,20 per stuk.

Het getoonde etiket is slechts een voorbeeld! Het is ook mogelijk door ons een ontwerp te laten maken. Dit doen we uiteraard in overleg en naar uw wensen. Het tarief voor een nieuw ontwerp is € 40.

Extra informatie

Gewicht 0,1000 kg
Afmetingen 0,0000 × 0,0000 × 0,0000 cm